Sıerra Leone Baylan Su Sayaçlarını Kullanacak

rnBatı Afrika Ülkeleri’nden Sierra Leone’nin Sular İdaresi Genel Müdürü Samuel Bangura ve teknik heyeti Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

Sıerra Leone Baylan Su Sayaçlarını Kullanacak
02 Aralık 2016 - 22:23
MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ve Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz tarafından karşılanan heyete, MASKİ Su Şebekesi ve uygulanan akıllı sayaçlar hakkında teknik bilgiler verildi.

Verilen bilgilerin kendilerine büyük kolaylık sağladığını belirten Samuel Bangura, ayrıca MASKİ’de ön ödemeli akıllı sayaç ve yönetim sistemine övgüler yağdırdı. Akıllı sayaç ve yönetim sisteminin özellikle kullanıcılar ve idareler için çok büyük kolaylıklar sağladığını ifade eden Bangura, MASKİ’nin uyguladığı akıllı sayaç ve yönetim sistemini örnek alarak kendi ülkelerinde hayata geçireceklerinin altını çizdi.

MASKİ ziyareti sonrası İzmir’in ve dünyanın en önemli su sayacı üretim firmaları arasında yer alan Baylan Su Sayaçları firma tesislerini ziyaret eden Bangura ve ekibi, Baylan’a daha önce sipariş ettikleri su sayaçları ve test ekipmanlarının ileri teknoloji üretimini yakından takip etme fırsatı bularak Baylan tarafından kendilerine verilen destek için ayrıca teşekkürlerini sundu.

MASKİ ve BAYLAN ziyaretlerinde kendilerine gösterilen misafirperverlikten memnuiyetlerini dile getiren Samuel Bangura ve ekibi , MASKİ ve BAYLAN heyetini kendi ülkelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ederek Ege programını tamamladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum