Opet'ten "Akıllı Dolum Sistemi"

Opet, "Akıllı Dolum Sistemi" ile pompa üzerinde araç plakası-ürün tipi eşleşmesi sağlayarak istasyonlarda dolum sırasında hatalı ürün alımının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Opet'ten "Akıllı Dolum Sistemi"
05 Aralık 2016 - 19:30
Opet'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket, yeni geliştirilen "Akıllı Dolum Sistemi" ile müşterisini ve aracını elektronik ortamda pompa sistemine kaydederek tüm Türkiye'deki akaryakıt istasyonlarından uygun yakıtın alınabilmesini sağlıyor. Bu sayede, sisteme dahil tüm OPET müşterilerinin araçları plakalarından tanınarak doğru yakıt alımları garanti altına alınıyor.

Opet müşterileri "Yakıt" yazıp aralarında boşluk bırakarak plaka numarası ve yakıt tipini ekleyerek 6738'e SMS atılarak sisteme dahil olunuyor. SMS ile sisteme kaydını yaptıran tüketiciler istasyonlarda yakıt alımı sırasında otomatik olarak araç tipine uygun yakıtı alıyor. Dolum sırasında sisteme kayıtlı olandan farklı bir yakıt istenirse ise sistem uyarı vererek bu durumun önüne geçiyor. Şirket tarafından faaliyete geçirilen sistem ile pompa üzerinde araç plakası-ürün tipi eşleşmesi sağlayarak istasyonlarda dolum sırasında hatalı ürün alımının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Opet Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güler, sektöre öncülük edecek bir uygulamayı daha faaliyete geçirdiklerini belirterek, "Opet tarafından geliştirilen sistem, müşterinin kendi aracı için, plaka bilgisi ile aracın ürün tipini eşleştirmesini mümkün kılarak kusursuz hizmet anlayışına yenilik getiriyor. Bu sayede, sisteme dahil tüm Opet müşterilerinin araçları, akaryakıt pompası tarafından plakasından tanınarak eşleştirme yapılan ürün alımı garanti altına alınıyor." bilgisini verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum